Nieuws

Bouwen aan de toekomst

Vanaf 4 februari begint het TV programma Bouwen aan de toekomst op SBS 6. In dit programma worden alle aspecten en innovativiteiten van E&E toegelicht over de duur van 6 afleveringen. Bouwen aan de toekomst informeert over diverse innovaties en ontwikkelingen met het oog op de toekomst binnen diverse sectoren. Uitzendingen zijn op iedere zaterdag om 15.30 uur en herhalingen op zondag om 15.00 uur.

Start bouw project Pioniers

Na vele maanden intensieve voorbereiding is eindelijk het nieuwbouwproject Pioniers in Valkenswaard van start gegaan. Dit zullen de eerste 14 nul-op-de-meter nieuwbouw huizen van Valkenswaard worden die vol zitten met slimme installaties. De oplevering van deze woningen zal voor de zomer van 2017 plaatsvinden. Voor om meer te weten te komen over onze projecten volg ons op facebook.

Kranten over E&E innovaties in de bouw

Zowel het Eindhovens Dagblad als het Valkenswaards Weekblad hebben interessante artikelen geschreven over Earth and Eternity. Er wordt gesproken over innovatieve materialen en technieken die E&E en HDM ontwikkelen en toepassen in de bouw. Het gehele artikel van het Eindhovens Dagblad kunt u terug lezen door hier te klikken en dat van het Valkenswaards Weekblad door hier te klikken.

Bezoek ons tijdens Provada

Tijdens 7,8 en 9 juni staat E&E op dé vastgoedbeurs van Nederland, Provada. Hier kunt u meer te weten komen over ons energieneutrale bouwconcept, de huidige projecten en innovatieve bouwmaterialen. Wij maken graag kennis met u op standnummer 16 in hal 9!

Aanbouw bestaand pand

Het relatief lichtgewicht staalframe biedt vele mogelijkheden als het gaat om uitbreidingen of het optoppen van bestaande woningen. E&E is momenteel bezig met een aanbouw bij een bestaand pand in de regio Utrecht. In slechts één week was de aanbouw compleet wind-en regen dicht! Voor meer foto’s klik hier of volg ons op Facebook.

Showroom Keukensale, Sanisale & HDM

E&E is inmiddels begonnen met de bouw van de langverwachte showroom in Peer. Eind maart zal hier een officiële vestiging openen van Keukensale.com en Sanisale.com. U bent vanaf dan van harte welkom om eens langs te komen. In deze verzorgde showroom treft u een modern aanbod in hoogwaardige keukens en sanitair. Ook is er een ruime keuze aan wand-, vloer- en plafond panelen uit het assortiment van HDM hier verkrijgbaar.

Plan Pioniers

Earth and Eternity stond afgelopen weekend in het Eindhovens dagblad van zaterdag 28 november. Hierin werd de realisatie van Plan Pioniers in Valkenswaard reeds aangekondigd. Klik hier om het volledige artikel te lezen of kijk op de website van het Eindhovens Dagblad.  Deze 14 nul-op-de-meter woningen gaan officieel de verkoop in tijdens een inloopevenement op de markt van Valkenswaard. Mocht u interesse hebben bezoek ons dan graag op 13 december bij de Kunstkeuken in Valkenswaard tussen 14.00 en 17.00 uur.

Bovenbouw villa in Valkenswaard

De bovenverdieping voor de villa in Valkenswaard is inmiddels gereed. Dankzij deze snelle bouwmethode kon het complete staalframe binnen 1 dag worden geplaatst! Kijk op ons youtube kanaal om te zien hoe snel dit werkt. Om op de hoogte te blijven van alle laatste projecten kunt u E&E ook volgen via facebook of linkedin. Voor meer foto’s van dit project klik hier

Opbouw villa in Valkenswaard

Het staalframe voor een complete bovenverdieping van een villa in Valkenswaard staat klaar om geplaatst te worden. Binnenkort zijn meerdere projecten te volgen via deze nieuwspagina, facebook of linkedin. Voor meer foto’s klik hier

Artikel over Earth & Eternity

Het praktijkblad voor de uitvoerende bouwsector BouwTotaal schrijft een mooi artikel over Earth and Eternity. Binnen het thema energiebesparende concepten wordt E&E uitvoerig besproken. Lees het artikel terug in nummer 3 van jaargang 2015 of klik hier voor de digitale versie.

Week van de bouw 2015 - Jaarbeurs Utrecht

Earth and Eternity was aanwezig tijdens de Week van de Bouw 2015 in de Jaarbeurs Utrecht.
Voor meer informatie ga naar www.renovatiebeurs.nl.