Heerenboer – Woningtype 1

Woningtype 1

Aan de rechterzijde van het erf bevindt zich Woningtype 1, bestaande uit 2 blokken met 2-onder-een-kap woningen. Nummers 5,6 7 en 8.

Op de begane grond heeft u de keuze de keuken aan de voorzijde of aan de achterzijde te plaatsen. Onder de trap is een kast voorzien. Aan de achterzijde is een bergruimte of bijkeuken voorzien. Deze hele ruime plattegrond geeft verschillende mogelijkheden voor de indeling. Een gedeelte van de woonkamer zou bijvoorbeeld veranderd kunnen worden in een overdekt terras.

Een rechte steektrap leidt naar de verdieping van de woning. Op deze trap kan eenvoudig een traplift worden aangebracht voor het levensloopbestendig maken van de woning. Een bergzolder in de nok van de woning behoort tot de opties.

De tuinen van type 1 liggen op het noorden. Doordat de woning niet zo hoog is en de achtertuin relatief diep is er toch voldoende zon. De tuinen hebben een vrij te bereiken achterom. Voor iedere woning is er een overdekte parkeerplaats met berging voorzien in de parkeerschuur.

Plattegronden

Begane grond:

Verdieping:

Overzicht: