Heerenboer – Woningtype 3b

Woningtype 3b

Aan de rechterzijde van het erf liggen woningtype 3b bestaande uit 2 blokken 2-onder-een-kap woningen. Dit blok is in het midden voorzien van een doorgang voor een vrije achterom. Nummers 1,2,3 en 4.

De inham aan de voorzijde van het blok woningen behoort bij de woningen van kavel 2 en 3. Op de begane grond kan de keuken naar keuze aan de voor- of achterzijde geplaatst worden. Onder de trap bevindt zich bij de woningen van kavel 1 en 4 een handige bergkast.

De woningen van kavel 2 en 3  zijn extra breed en hebben een mooie, lichte open woonkamer. De tuinen van type 3b woningen liggen op het noorden maar door de geringe goothoogte en de relatief diepe achtertuin is er genoeg zon.

Bij de woningen van kavel 1 en 4 leidt een rechte steektrap naar de verdieping van de woning. Op deze trap kan eenvoudig een traplift worden aangebracht voor het levensloopbestendig maken van de woning. De ruime, brede begane grond van de woningen kavel 2 en 3 zou in de toekomst kunnen worden voorzien van een bad- en slaapkamer.

Voor iedere woning is er een overdekte parkeerplaats met berging voorzien in de parkeerschuur.

Plattegronden

Begane grond:

Verdieping:

Overzicht: