Bouwconcept Binnen

Hoe wordt uw E&E-woning afgewerkt?

De E&E woning wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Dit houdt in dat u onbezorgd direct na oplevering uw woning kunt betrekken en naar eigen wens inrichten. Naast wand-, vloer- en plafondafwerking is uw woning voorzien van een hoogwaardige keuken inclusief inbouwapparatuur, en sanitair voor badkamer en toilet.

Vloeren

Alle E&E woningen worden afgewerkt met laminaatvloeren van HDM. U heeft daarbij keuze uit diverse uitvoeringen en houtdecors. Mocht u echter de voorkeur geven aan een andere vloer dan kunt u voor een meerprijs een vloer kiezen uit het uitgebreide assortiment van laminaat-, PVC, LVT, en houten vloeren.

  • Bekijk de volledige collectie vloeren van HDM

Wanden en plafonds

De wanden en plafonds worden voorzien van gipsplaten die afgevlakt en geschilderd worden. In sommige gevallen worden de plafonds op de verdiepingen afgewerkt met onderhoudsarme MDF platen met afwasbaar oppervlak.

Keuken

Met een keuken van de Duitse fabrikant Nolte Küchen krijgt u niet alleen kwaliteit maar ook een mooi design. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur: keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combi-oven.

Sanitair

Met modern vormgegeven sanitair krijgt zowel uw badkamer als het toilet een fraaie uitstraling. Voor uw comfort worden de badkamer en toilet afgewerkt met duurzame massieve kunststof panelen met een speciaal ontwikkeld oppervlak dat warm en comfortabel aanvoelt. U kunt kiezen uit diverse natuurlijke hout-, uni- en natuursteendecors om het geheel naar uw smaak in te richten. Ook een andere badkamer of afwerking is mogelijk tegen een meerprijs.